Lyssna

ViPR/TRX

Här tränar du en funktionell träningsform som förbereder dig i dina vardagliga rörelser och aktiviteter. Du tränar rörelser i alla riktningar med en ViPR som belastning.Du tränar även med TRX band där du har din egen kroppsvikt som tyngd.

ViPR (Vitality, Performance, Re-conditioning)

ViPR är funktionell träning med särskilda gummirör av olika vikter. Du lyfter, släpar, välter och svingar din ViPR mot, med och genom gravitationen. Det kallas "Loaded Movement", och betyder att du rör dig i alla riktningar med belastning.
TRX är en träningsform med särskilda band. Där du genom att variera din kroppslutning i TRX banden, samt genom att lyfta ett ben eller en arm och rubba balansen, styr du själv hur lätt eller utmanande din träning blir.

De flesta kan träna ViPR/TRX

ViPR finns representerat i träningsprogram för hockeyspelare, golfspelare, brandmän likväl som för gravida eller som rehabträning. Genom valet av ViPR'ns vikt, ditt tempo och längden i ditt rörelseomfång, kan du med 46 olika grepp och 9000 övningar hitta något för just dig!

Detta tränar du

Med Loaded Movement-träning tränar du din styrkeuthållighet, kondition, mobilitet, stabilitet, bindväv och ditt nervsystem. ViPR gör dig mer förberedd för vardagliga rörelser och aktiviteter så som att lyfta matkassar och barn, skotta snö eller kanske bli snabbare i fotbollsmatchen?

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 23 augusti 2021

Kontakter