Hem/Invånare/Nyhetslista invånare/Årjängs kommun väljer Aktiv IT
Lyssna

Årjängs kommun väljer Aktiv IT

Publicerad 2021-07-07 11:25

Årjängs kommun och Aktiv IT har idag tecknat ett nytt avtal som avser Datacenter, Nätverk, Servicedesk- och support. Servicen till invånare och medarbetare ska utvecklas och förbättras. Avtalet löper över fyra år med möjlighet till förlängning i upp till ytterligare fyra år.

        

 

– Jag förväntar mig en säker, stabil och kostnadseffektiv IT-leverans med hög service och tillgång till bred kompetens. Kommunens uttalade strategi att förändra och utveckla verksamheterna ligger i linje med Aktiv IT:s arbetssätt, säger Birgitta Evensson, kommunchef i Årjängs kommun.

Aktiv IT driftar idag tjänster för företag och ett antal samhällskritiska tjänster, detta är den första kommunen som Aktiv IT har ett helhetsansvar för.

– Vi på Aktiv IT är givetvis glada, stolta och tacksamma för att vi har fått förtroendet av Årjängs kommun", säger Tomas Björn, VD på Aktiv IT Partner.

Om Aktiv IT Partner

Aktiv IT är en av Värmlands största IT-Partners och levererar tjänster samt produkter till både den offentliga och privata sektorn. Aktiv IT erbjuder avancerade tekniska lösningar, produktförsäljning, molntjänster och colocation från privat datacenter, samt i Microsofts molntjänster och säkerställer därigenom att affärskritiska tjänster alltid är tillgängliga. Aktiv IT startade sin verksamhet 2006 och med sina 45 medarbetare hanterar de drift och produktförsäljning till mer än 2 000 företag.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 7 juli 2021