Hem/Invånare/[Nyhetslista invånare]/Är du intresserad av att jobba hos oss?
Lyssna

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Publicerad 2017-02-15 13:29

Är du nyfiken och vill veta mer? Välkommen på rekryteringsdag fredagen den 3 mars klockan 12.00-15.30 i kommunhuset i Årjäng.

Foto: Annika Myrell

Årjängstrollet

Årjängs kommun är en arbetsgivare på frammarsch

Årjängs kommun är en arbetsgivare på frammarsch, med storsatsning mot framtiden inom alla våra olikartade arbetsområden. Vi gör helt enkelt vårt allra bästa för att även fortsättningsvis kunna vara en attraktiv arbetsgivare. För att lyckas med detta behöver vi kontinuerligt rekrytera nya kreativa medarbetare som med kompetens, engagemang och drivkraft vill bidra till att vår kommun blir ännu mer framgångsrik. Idag har Årjängs kommun cirka 700 månadsavlönade.

Naturligtvis Årjäng

Årjängs kommun har snart 10 000 invånare. Här bor du nära naturen med nästan 1 000 sjöar, gott om plats och ren, frisk luft. Du har också nära till storstan, bara 10 mil till Oslo och 10 mil till Karlstad. Vilket även ger dig och din familj tillgång till arbetsmarknaden i två länder. För att må gott i livet behöver vi ha tillgång till bra kultur- och fritidsaktiviteter. Du kan idrotta, lyssna på musik, se konstutställningar, hänga på fritidsgården, läsa, släktforska, studiecirkla, skapa, spela, scouta, vandra, paddla eller fiska och mycket annat! Vi har cirka 300 föreningar i kommun som bidrar till ett stort utbud av aktiviteter och evenemang.

Vår värdegrund

Vi tar ansvar, har ett respektfullt bemötande och levererar hög kvalitet.

Ansvar

Vi tänker helhet och samverkar, allas insats spelar roll.

Respekt

Vi har ett bra bemötande och ser alla människors lika värde.

Kvalitet

Vi har kunskap och kompetens, vårt arbetssätt utvecklas genom ständiga förbättringar.

Årjängs kommuns vision

Årjäng - Värmlands tillväxtkommun

En modern kommun med tillväxt i fokus, där vi prioriterar hållbar utveckling både ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Vi vill ha ett öppet och välkomnande samhälle med en levande landsbygd. I Årjängs kommun finns det utrymme för nya människor och idéer.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 15 februari 2017

Kontakt