Lyssna

Maskinoperatör Nitning

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2017-08-03, Annons-ID: 7296095

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Om kunden
Du har nu möjlighet att få ett jobb hos Sveriges största legotillverkare av plåtbaserade produkter. Vårt kundföretag har en toppmodern maskinpark som bygger på en hög automatiseringsgrad och som är anpassad efter ergonomiska principer samt LEAN-anpassad. Här tillverkar man olika slags produkter med höga krav på kvalitet och miljö. Om du vill utvecklas som maskinoperatör så är detta arbetsplatsen för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med nitning av tunnplåtsdetaljer. Arbetet som sker i grupp ställer stora krav på noggrannhet, tempo och teamarbete. Du kommer att arbeta skift på den här arbetsplatsen.

Din profil
Har du en utbildning inom industri- eller fordonsprogrammet eller om du tidigare har arbetat med nitning, stansning eller kantpressning så är det här ett jobb för dig. Meriterande med truckkort och tidigare erfarenhet som maskinoperatör. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt gillar att ta ansvar. Passar det här in på dig ska du inte vänta för länge med att skicka in din ansökan eftersom vi tillämpar löpande urval på denna tjänst och den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

6 månader eller längre

Heltid

Heltid Visstid, mer än 6 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Ange referens: 1116

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Joakim Söderström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017