Lyssna

Maskinoperatörer till Töcksfors!

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2017-06-01, Annons-ID: 7223968

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Om kunden
För kunds räkning söker vi duktiga maskinoperatörer med placering i Töcksfors. Du kommer att arbeta på branschledande företag med väl utvecklad verkstad och god ordning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att operera maskiner för speciell produktion och se till att produktionen flyter på. I arbetsuppgifterna ingår även truckkörning. Du ska kunna arbeta 2-skift.

Din profil
Vi söker dig som har gått industriprogrammet, fordonsprogrammet eller liknande samt har några års erfarenhet av arbete inom industri och som maskinoperatör. Som person är du självgående och ansvarstagande. Du har en vilja och intresse av att lära dig produktionen och är trygg i din kompetens så att du törs gå in och göra de justeringar som krävs för att produktionen ska flyta på. Det är viktigt att du arbetar noggrant och strukturerat.


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

3 - 6 månader

Heltid

Heltid Visstid, 3-6 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Ange referens: 1097

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Anna Saxén

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017