Lyssna

Montörer sökes till Töcksfors för långa uppdrag

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2017-04-21, Annons-ID: 7161017

Årjäng, 5 plats

Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu ett antal erfarna och duktiga montörer till Töcksfors. Det här är långa avtal som sträcker sig över sommaren och en bra bit in på hösten med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Dagtid. Montering av aggregat för värme/kyla, både elektronik (komponenter) och plåt. Du använder dig av tryckluftsdrivna verktyg så som borr, popnittång, fogspruta mm.

Din profil
Vi söker dig som har gått industriprogrammet eller som har arbetat dig till motsvarande kompetens. Truck- och traverskort meriterande. Gärna erfarenhet av montering eller annat industriarbete. Driv, initiativförmåga, självständighet, noggrannhet, social kompetens, fingerfärdighet, flexibel.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

6 månader eller längre

Heltid

Heltid Visstid, mer än 6 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Ange referens: 1052

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Berndt Levin

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017