Lyssna

Montrörer sökes för långa uppdrag i Töcksfors

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2017-04-06, Annons-ID: 7140498

Årjäng, 3 plats

Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu omgående 2-3 montörer. Det här är långa uppdrag. Vi skriver 6-9 månader till att börja med med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med mekanisk montering av detaljer i plast och plåt samt visst kablage. Företagets produkter är innovativa och ligger långt fram tekniskt. Du kommer att ingå i ett monteringsteam och upplärning sker på plats. Arbetstiden dagtid. Uppdraget är långsiktigt.

Din profil
Vi söker dig som har gått industriprogrammet, eller som har arbetat dig till motsvarande erfarenhet. Du som söker ska ha arbetat med montering tidigare, kunna läsa ritningar, vara fingerfärdig samt gilla att arbeta med högt tempo. Som person är du driven, prestigelös och ordningsam. Bifoga CV med referenser och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv. Urval sker fortlöpande, varför anställning kan komma att ske före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

6 månader eller längre

Heltid

Heltid Visstid, mer än 6 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Ange referens: 1041

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Agneta Nyhlén

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017