Lyssna

Butikssäljare till Töcksfors

DEICHMANN-SKO AB

Publicerad: 2017-09-12, Annons-ID: 21277877

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-09-26

• säljarbete och kundservice • varupåfyllning • se till att butiken är städad och inbjudande • kassaarbete Nu söker vi en engagerad och hårt arbetande butikssäljare som: • är serviceorienterad med ett glatt sinnelag • är en teamplayer som ser möjligheter framför begränsningar • är villig att lära sig Deichmann Skos koncept • är beredd på hårt fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma Vi ser gärna att sökanden har tidigare erfarenhet från serviceyrken, t.ex. restaurang/butik, samt klarar av ett högt tempo utan att göra avkall på den service som överträffar kundens förväntan. Vi söker en person som är flexibel och dessutom har möjlighet att arbeta extra timmar vid behov. Tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandeln är meriterande, men inget krav. Vi kan erbjuda er ett spännande jobb där ni har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. För de medarbetare som visar potential och vilja att göra karriär finns det goda möjligheter hos Deichmann, bland annat som biträdande butikschef, trainee och butikschef. Om detta låter spännande så skicka in din ansökan och CV till oss redan idag!

Villkor

Tillsvidare

Deltid

Vi söker nu en flexibel och serviceminded kollega som kan sprida glädje och energi i vår butik i Töcksfors. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 7 tim/vecka. Tillsättningen av tjänsten förväntas ske i början av september. Upp till 20%

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-26

Vi tar endast emot elektroniska ansökningar via länk nedan. Ansökan med uppladdade dokument överskridande 0,5MB mottages ej.

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

DEICHMANN-SKO AB

BOX 4051

Älverudsvägen 1

20311 MALMÖ

0761329290

http://corpsite.deichmann.com/se-sv/karriar/

Kontaktpersoner

Mia Lindström
0761329290

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017