Lyssna

VA-maskinist, avloppsreningsverk

Årjängs kommun, Samhällsbyggnadsavdelningen

Publicerad: 2017-09-06, Annons-ID: 7345385

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. E18 knyter oss samman med Oslo och Karlstad, 10 mil åter vardera hållet. Goda landsvägskommunikationer och närheten till Norge gör kommunen till en intressant kommun för näringsliv och boende. Handeln är under kraftig utveckling och nya industrietableringar pågår. Expansionen ställer krav på kommunal utbyggnad av gator, vägar, VA-anläggningar och bostäder.

ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna omfattar driftövervakning, tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparation av utrustning. Tjänsten är inriktad mot arbete med drift och underhåll av kommunens avloppsreningsverk, pumpstationer och tillhörande VA-installationer. Som VA-maskinist har du ett fritt arbete och stora möjligheter att påverka ditt arbete och utvecklas. Beredskapstjänstgöring ingår på sikt och vid beredskap ingår samtliga av kommunens VA-verk, ledningsnät samt gata. Placeringsort är Töcksfors men arbete i samtliga av kommunens avloppsreningsverk ingår.

KVALIFIKATIONER Du bör ha yrkesutbildning inom VA-, drift-, eller processteknik eller har motsvarande kunskaper från yrkeslivet eller annan yrkesbakgrund som kan bedömas som relevant. Du ska ha god datorvana då vi använder flera olika system i vår verksamhet. Tjänsten kräver körkort, minst klass B. Det är viktigt att du är noggrann, ansvarfull och lätt att samarbeta med. Du gillar att lösa problem, är positiv, drivande och självgående. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kan komma att inleda anställningen med en provanställning.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Ange referens: A712715

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Samhällsbyggnadsavdelningen

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 Årjäng

Kontaktpersoner

Camilla Högdahl-Bergström
0573-13934

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017