Lyssna

CNC-fräsare sökes till Hanza Mechanics i Årjäng

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2017-09-06, Annons-ID: 7344079

Årjäng, 4 plats

Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Om kunden
Hanza Mechanics tillhör Hanzakoncernen med produktion i flertalet länder i Norden och Östeuropa och är en känd precisionsverkstad som levererar till kända kunder på en världsmarknad. Företaget har under en längre tid haft en stark tillväxt vilket och kommer nu att ta in ytterligare fyra CNC-operatörer via Industrisupport. Detta ger dig som CNC-operatör möjligheten att komma till en tjänst som innebär att du kan utvecklas ytterligare inom både bearbetning och programmering.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med tillverkning av detaljer i aluminium- och stållegeringar till olika branscher med extrema krav på precision. I arbetet ingår riggning, programjusteringar, kontrollmätning och ritningsläsning. För dig med programmeringskunskaper finns det möjligheter till utveckling. Arbetet är 2-skift. Samtliga av dessa tjänster innebär möjlighet till långsiktig anställning och i förlängningen möjlighet att bli överrekryterad till Hanza Mechanics.

Din profil
Vi söker dig som har gått verkstadsprogrammet eller har motsvarande kompetens. Du skall ha erfarenhet av skärande bearbetning och CNC-styrda fräsar. Goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik samt riggning och verktygsbyte krävs. Du behöver ha kunskap att på ett säkert och kvalitetsmedvetet sätt självständigt kunna köra maskinerna. Företaget använder främst Heidenhain som styrsystem. Programmeringskunskap är inte ett krav - men meriterar. Det är även positivt om du även har erfarenhet av att köra manuella fräsar. Du behärskar ritningsläsning och förstår toleranssättning samt kan mäta med skjutmått och mikrometer. Vidare är du noggrann och strukturerad och arbetar självständigt med ett eget driv.

Urval till denna intressanta tjänst sker löpande, varför tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte för länge med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

3 - 6 månader

Heltid

Heltid Visstid, 3-6 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Ange referens: 1171

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Anna Saxén

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017