Lyssna

Vet du vad man gör som pulverlackerare?

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2017-08-03, Annons-ID: 7296100

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Om kunden
Du har nu möjlighet att få ett jobb hos Sveriges största legotillverkare av plåtbaserade produkter. Vårt kundföretag har en toppmodern maskinpark som bygger på en hög automatiseringsgrad och som är anpassad efter ergonomiska principer samt LEAN-anpassad. Här tillverkar man olika slags produkter med höga krav på kvalitet och miljö. Om du vill utvecklas som maskinoperatör eller montör så är detta arbetsplatsen för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta vid företagets toppmoderna pulverlackeringslinje. Arbetsuppgifterna går initialt ut på att maskera, behänga linan, demaskera, avsyna samt paketera företagets produkter. Arbetet som sker i grupp ställer stora krav på noggrannhet, tempo och teamarbete. Du kommer att arbeta skift på den här arbetsplatsen.

Din profil
Har du en utbildning inom industri- eller fordonsprogrammet eller är du stark och uthållig och sugen på att prova ett jobb inom industrin är det här ett jobb för dig. Meriterande med truckkort och tidigare erfarenhet av pulverlackering. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt gillar att ta ansvar, då det är du som lägger sista handen vid, avsynar och paketerar produkterna. Det är ett trevligt och glatt gäng som önskar dig välkommen i arbetslaget.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

3 - 6 månader

Heltid

Heltid Visstid, 3-6 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Ange referens: 1114

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Joakim Söderström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017