Lyssna

Arbetsterapeut

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Publicerad: 2017-07-31, Annons-ID: 7291012

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-08-30

Vill du vara med att skapa bara dagar för Årjängsborna och samtidigt vara med i en kommun under utveckling. Du kommer att jobba i den lilla kommunen med korta beslutsvägar och ett tätt samarbete mellan professionerna kring våra patienter. Hos oss kommer du att jobba i en liten grupp av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehab assistenter samt en hjälpmedelstekniker. Årjäng ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland mitt i mellan Oslo och Karlstad utmed E18

ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsterapeut som vill jobba med att ge stöd åt personer med funktionshinder och äldre. Inom ditt arbetsområde ligger att jobba med hemtagningar från sjukhus till hemmet, göra bedömningar, förskrivning och utprovning av hjälpmedel samt handleda vårdpersonal. Detta görs i ordinärt boende samt på våra LSS boenden. I kommunen arbetar vi med tvärprofessionella träffar i form av teamträffar där du blir en naturlig del. Vi ser att du är Legitimerad arbetsterapeut med några års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbetat inom kommunal vård. Arbetet ställer höga krav på självständighet samtidigt som god samarbetsförmåga är ett lika stort krav. God svenska i både tal och skrift.

KVALIFIKATIONER Leg Arbetsterapeut God svenska i både tal och skrift B körkort är ett krav
ÖVRIGT Vänligen respektera Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Heltid

Heltid. 100% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Efetr överrenskommelse, upphör: 2018-08-15 Under ordinaries föräldraledighet.

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-30

Ange referens: A704545

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Årjängs kommun

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Eva Andreasson
0573-14035

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017