Lyssna

Kock/köksbiträde Årjängs kommun

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Publicerad: 2017-07-05, Annons-ID: 7269510

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER Som kock/köksbiträde på Kvarnåsens kök kommer du ingå i ett köksteam bestående av, en kock/köksledare, en kock och två köksbiträden. Du kommer delta i den dagliga produktionen som är att tillaga frukost, lunch och middag. Det ingår även tillagning av specialkost, även servering i restaurangen på Kvarnåsen förekommer. En del av lunchportionerna levereras till hemtjänsten, daglig verksamhet (omsorgen) och lunchservering i restaurangen på Kvarnåsens äldreboende.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från storkök/restaurang. Du har ett stort intresse av att laga välsmakande och näringsriktiga måltider och anser att en god service och ett bra bemötande är viktigt. Att man ser möjligheter istället för hinder. Du har goda kunskaper i hygienföreskrifter och lagstiftning. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Meriterande är också om du har kunskaper i specialkoster samt god datavana. Vi ser lämpliga teoretiska kunskaper samt yrkeserfarenhet som meriterande.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Deltid

Deltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-17 .

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Ange referens: A700297

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Annalena Göransson
0573-14023

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017