Lyssna

Behandlare i öppenvårdsteamet

Årjängs kommun, Individ och familjeomsorg

Publicerad: 2017-03-20, Annons-ID: 7110971

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-04-03

Årjängs kommun har ca 10 000 invånare och ligger mitt emellan Karlstad och Oslo. Kommunen har tusen sjöar och en kanal. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för kommunens invånare. Vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas nära storstad och natur.

ARBETSUPPGIFTER Bedöma biståndsinsatser i form av familjebehandling, öppenvårdsinsatser till barn och ungdomar genom samtal och stöd. Öppenvårdsinsatser och förebyggande arbete som t ex gruppverksamhet, stödgrupper och personligt stöd. Förebyggande arbete som t ex gruppverksamhet, stödgrupper och personligt riktat stöd. Ansvar för ANDT-frågor i samarbete med skola och övriga samarbetsparter.

KVALIFIKATIONER Du har: En utbildning som socialpedagog, behandlingsassistent, beteendevetare, pedagog inom barnverksamhet eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig Erfarenhet av socialt stöd och förändringsarbete med barn, unga och deras föräldrar Erfarenhet av att arbeta med enskilda individer som befinner sig i svåra situationer Utbildning i MI (motiverande samtal) är meriterande, likaså kunskaper i samspelsprogrammet ICDP. Förmåga att omvandla teori till praktik i möte med klient Du är: Bra på att uttrycka dig i tal och skrift, samt är en god kommunikatör Bra på att skapa nätverk, förtroende och goda relationer samt har en god samarbetsförmåga Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Viss kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-03

Ange referens: A664840

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Individ och familjeomsorg

Box 907

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 Årjäng

Kontaktpersoner

Jessica Bergman

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017