Lyssna

Butikschef till Töcksfors

DEICHMANN-SKO AB

Publicerad: 2017-08-10, Annons-ID: 21201985

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2017-08-23

Som butikschef deltar du i det dagliga butiksarbetet och är en del av teamet. Du arbetar aktivt ute i butiken tillsammans med dina medarbetare och du strävar hela tiden efter att överträffa förväntningarna. Samtidigt är du ett förtroendeingivande föredöme som ser helheten, motiverar och tydliggör genom fokus på försäljnings- och kostnadsmål, kundservice, och medarbetarnas trivsel i butiken. Du är villig att ta ett stort ansvar och har förmågan att hantera en tidvis stressig vardag där du bör ha en god simultankapacitet för att kunna hantera allt som händer. Du har erfarenhet från detaljhandeln, och har du dessutom erfarenhet från skobranschen är ett plus. Du kommer att ha ett nära samarbete med din distriktschef och andra butikschefer. Tillsammans med distriktschefen och våra butikssäljare är din främsta uppgift att säkerställa en säljande butik med god arbetsmiljö. I detta ingår det också en liten del administrativa arbetsuppgifter, så som t.ex. schemaläggning efter budget, tidrapportering, personaltillsättning m.m. Tanken är att du blir upplärd till butikschef enligt Deichmann Skos koncept genom praktisk träning i vår butik för att sedan ta över som butikschef helt och hållet. Är du en av våra framtida butikschefer? Vi söker en person som: - har ledarskapserfarenhet – kanske har du tidigare arbetat som butikschef eller arbetsledare? - har erfarenhet från detaljhandeln - är ambitiös och serviceorienterad - är positiv och har nära till skratt - är organiserad och kan motivera och engagera dina medarbetare - är prestigelös och beredd på fysiskt arbete Deichmann Sko är ett systerbolag till den internationella koncernen Deichmann Schuhe, som grundades 1913. Verksamheten är familjeägd och omfattar idag över 3.600 butiker och är Europas största och mest säljande skokedja. Sedan 2003 är Deichmann sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko kommer att expandera kraftigt de närmaste åren i hela Skandinavien. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Om detta låter spännande så skicka in din ansökan och CV till oss redan idag!

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Till vår butik i Töcksfors söker vi nu en serviceorienterad, engagerad, säljande och självständig butikschef med start så snart som möjligt.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-23

Vi tar endast emot elektroniska ansökningar via länk nedan. Ansökan med uppladdade dokument överskridande 0,4MB mottages ej. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

DEICHMANN-SKO AB

BOX 4051

Älverudsvägen 1

20311 MALMÖ

0767803222

Kontaktpersoner

Daniela Thissen
0767803222

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017